1394/9/4
نکاتی که باید در وبلاگمان رعایت کنیم
اگر شما هم صاحب یک وبلاگ هستید حتما شده که بخواهید امکاناتی جانبی برای تزئین وبلاگتان مانند آمار بازدید وبلاگ، نمایش ساعت و تاریخ، وضعیت آب و هوا، تصاویر و جملات تصادفی ،و... را به آن اضافه کنید. برای این کار فقط کافیست یک جستجوی ساده در یکی از موتورهای جستجو برای افزونه ای که میخواهید انجام دهید در این جستجو باید نام افزونه ای که میخواهید به همراه نام سیستمی که از آن استفاده می کنید را مشخص کنید تا نتایج بهتری دریافت کنید. پس از پیدا کردن کد مورد نظرتان اشتباه رایجی وجود دارد که کاربران آن کد را داخل قسمت کدهای قالب وبلاگ قرار می دهند. این کار گاهی اوقات باعث می شود که قالب شما به هم بریزد و یا در موارد بدتر باعث افت سرعت عملکرد وبلاگ شما می شود. راه حل این است که این کدها را در قسمت کدهای اختصاصی کاربران در قسمت تنظیمات وبلاگ قرار دهید تا سیستم وبلاگتان آن کدها را در بهترین شرایط ممکن اجرا کنند.
در ادامه توضیحاتی مفید برای ایجاد وبلاگ داده شده است
قاعدتا هدف از ایجاد وبلاگ برای شما هم مثل همه ی صاحبان وبلاگ جذب بازدیدکننده برای مطالبتان است. اما خب باید گفت که همه ی وبلاگ ها در این زمینه خوش شانس نیستند. اما با رعایت نکاتی که در ادامه گفته می شود به شما را در جهت افزایش بازدیدکننده راهنمایی هایی می کنیم.
- در ابتدا برای ایجاد وبلاگتان سعی کنید از نامی کوتاه برای وبلاگتان استفاده کنید تا آدرس وبلاگتان در ذهن بازدیدکننده ها باقی بماند.
- سعی کنید این نام را در قالب خود جای دهید تا کاربران وبلاگتان شما را با نام وبلاگتان بشناسند برای مشخص کردن این نام فقط از عبارت انتخابی خودتان استفاده نکنید بلکه از آدرس کامل وبلاگتان استفاده کنید چرا که نام انتخابی شما ممکن است در سایر سیستم های وبلاگی استفاده شده باشد به این ترتیب ممکن از بازدیدکننده هایتان پس از مدتی سیستم وبلاگتان را فراموش کنند و این یعنی فراموشی کل وبلاگ شما.
- از کاربران بخواهید که وبلاگ شما را در لیست bookmark مرورگرشان قرار دهند این کار تاثیر زیادی در نگه داشتن بازدید کننده هایتان دارد.
- برای نوشتن مطالبتان از یک یا حداکثر دو نوع فونت با اندازه ی یکسان استفاده کنید. سعی کنید از نوشتن مطالب با فونت های بسیار بزرگ یا بسیار کوچک اجتناب کنید چرا که نمای وبلاگ شما در چشم بازدید کننده های جدید خیلی موثر است و آنها در ابتدای ورود به وبلاگتان با دیدن نمای آن تصمیم به ماندن در وبلاگتان را میگیرند.
- اگر میخواهید روی مطلبی تاکید ایجاد کنید آن را bold کنید.
- اگر میخواهید نامی تخصصی را در میان متن تان (به غیر از نام انسان) به کار ببرید تا کاربران در خواندن آن وسط متن مشکل نداشته باشند آن را italic کنید اشتباه رایج این است که این اسامی را داخل علامت نقل قول قرار می دهند این علامت در اینترنت فقط برای گذاشتن نقل قول به کار می رود.
- حتما حتما وقتی عبارتی را از جایی کپی می کنید آن را داخل علامت نقل قول قرار دهید و منبع آن را ذکر کنید این کار تنها به خاطر این نیست که تنها شما را پایبند قوانین کپی نشان دهد بلکه موتورهای جستجوگر این رفتار را پسندیده میدانند و به آن امتیاز می دهند در نتیجه وبلاگ شما به صفحات نخست در هنگام جستجوی کاربران راه می یابد.
- از گذاشتن عناصری که به خواست کاربر اجرا نمی شود یا با زمینه ی کاری وبلاگتان مرتبط نیست خودداری کنید مانند پخش ناگهانی موسیقی در ابتدای ورود کاربر به وبلاگ، قفل کردن کلید سمت راست با اخطارها، نمایش اخطار در هنگام بستن پنجره ی وبلاگتان، عکسها و مطالب نامرتبط با موضوع اصلی وبلاگتان و... این عناصر باعث آزار اکثر کاربران بوده و آنها رفتن از وبلاگتان را به قرار ترجیح می دهند.
- حتما برای مطالبتان دسته بندی ایجاد کنید تا کاربرانی که به وبلاگ شما سر می زنند به راحتی بتوانند مطالب مورد علاقه یشان را در وبلاگ شما با کلیک روی نام دسته بندی پیدا کنند.
- هر از گاهی از کاربرانتان بخواهید که به شما بگویند که کدام قسمت از وبلاگ شما به نظر آنها بخش زائد یا آزار دهنده است و قسمت هایی که اکثریت روی آن اتفاق نظر دارند را ویرایش یا حذف کنید.
- انتقاد پذیر باشید و به نظراتی که مخالف نظر شما هستند توهین نکنید.
- مرتب بودن اجزای قالب وبلاگ شما نشان از نظم در مطالب شماست و در چشم کاربر خوب جلوه می کند.
- عنوان مطالبتان را با دقت انتخاب کنید چرا که کاربران در ابتدا عنوان را میخوانند و اگر مطالب با عنوان سازگار نباشد آنها از وبلاگ شما خارج می شوند.
امیدوارم این مطالب برای شما مفید واقع شده باشد اگر سوالی دارید می توانید در قسمت نظرات سوالتان را با ما در میان بگذارید.